top of page
Portrett av Mester Li Jun feng

Mester Li Jun Feng

 

- er hovedlæreren i Sheng Zhen Meditation - in Motion and Stillness og leder for International Sheng Zhen Society som arbeider for å spre praktiseringen av Sheng Zhen Meditation.

 

Han var i mange år hovedtrener for det velkjente Beijing Wushu Team og det kinesiske landslaget i wushu. Etter å ha praktisert og undervist wushu (kampsport) på høyeste nivå i en årrekke bestemte han seg for å vie hele sin tid til utvikling og undervisning av Sheng Zhen Meditation. Det er hans dype ønske å dele med andre sine erfaringer av å praktisere denne kjærlighetsfylte formen for meditation.

 

Ved siden av å reise rundt i hele verden og undervise, har han vært dekanus på Academy Of Oriental Medicine at Austin, Texas og er i dag rådgiver for World Academic Society of Medical Qigong og for Qigong Science Research Association of China.

 

På sine reiser i over 20 land deler han velvillig sin visdom og forståelse for praktisering av Sheng Zhen Meditation. Han beskrives som en mester i bevegelseskunst og med en egen evne til å formidle essensen av Sheng Zhen Meditation til utøvere på ulike nivåer. Ved å trene eller bare tilbringe tid sammen med Mester Li Jun Feng fornemmer man den gleden og tilfredsheten en sann mester utstråler.

 

 

Gå til http://en.wikipedia.org/wiki/Li_Junfeng for å se en biografi om Master Li Jun Feng.

bottom of page