top of page

Sheng Zhen Meditation - in Motion and Stillness

-meditasjon i bevegelse og stillhet
er beslektet med qigong, en eldgammel kinesisk treningsform hvor man gjennom øvelser stimulerer og balanserer Qi/livsenergi for å gjenoprette og fremme god helse. Sammen med akupunktur og urtemedisin har qigong vært en del av tradisjonell kinesisk medisin, og mange sykehus benytter seg av qigong som behandlingsform.

 

Qi er livskraften som gjennomstrømmer hele universet. Den finnes i oss og rundt oss - i alt som lever. I kroppen følger den meridiansystemet (som bla. akupuktørene jobber ut i fra), hvor den nærer og balanserer vitale organer og livsfunksjoner.

Når vi utsettes for belastninger av ulike slag kan det oppstå blokkeringer i disse energibanene, både fysisk og følelsesmessig, og hvis det vedvarer kan vi oppleve symptomer på ubalanse eller sykdom.

           De rolige, behagelige bevegelsene løser opp spenninger og bringer kropp og sinn i balanse og frigjør energi. Meditasjon og avspenning åpner hjertet for indre ro, harmoni og innsikt.  Sheng Zhen Meditation et nydelig verktøy for selvhealing som du kan ha med deg hele livet.

 

bottom of page